۱۳۹۸/۰۷/۱۴
استاندار خراسان رضوی:
مسئولیت رسیدگی به مشکلات کشفرود به یک فرمانده واحد واگذار میشود/تقدیر از پیگیری اصحاب رسانه
استاندار خراسان رضوی گفت: مسئولیت رسیدگی به مشکلات کشفرود به یک فرمانده واحد واگذار می شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در جلسه کارگروه ساماندهی کشفرود که در محل دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: جمع بندی نتیجه موضوع تعیین فرمانده واحد در جلسه بعدی کارگروه کشفرود اعلام خواهد شد.
وی افزود: حل مشکلات کشفرود نیازمند یک فرماندهی واحد است که پاسخگوی اقدامات انجام شده در این راستا باشد.
استاندار خراسان رضوی با تقدیر از توجه و پیگیری اصحاب رسانه استان در موضوع کشفرود، تصریح کرد: از همه خبرنگاران، اصحاب رسانه و صداوسیما که چشم بیدار و تیز بین مردم هستند تشکر و حمایت می کنیم.
وی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم تا ضریب مطالبه گری به حق، درست و منصفانه مردم را در استان افزایش دهیم.
رزمحسینی با بیان اینکه دولت توجه ویژه ای در خصوص رعایت حقوق شهروندی و مسئله شفافیت دارد، تاکید کرد: خدماتی از سوی مدیران قبلی در راستای ساماندهی کشف رود صورت گرفته که ضمن تقدیر از آنها به دنبال تکمیل این خدمات هستیم.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
تعداد بازدیدها : ۷۱۳
مطالب مرتبط با این موضوع :